Advanced Auditing (AA accountant) & Financial Auditing

Onze activiteiten hebben met name betrekking op Advanced Auditing (AA accountant) en Financial Auditing. REPACC biedt repetitieonderwijs in kleine groepen, maar ook individuele begeleiding behoort tot de mogelijkheden. In de lessen worden de specifieke problemen besproken en de uitwerking van recente examenvraagstukken doorgenomen.

Repetitiecursussen Financial Auditing

Ter voorbereiding op het komende landelijk tentamen Financial Auditing op 29 juni en 30 juni 2016 start REPACC met de repetitiecolleges op zaterdag 23 april 2016. De lestijden zijn van 09.45 uur tot 13.00 uur. Plaats: Leersum (of in overleg). Aantal lessen: 8

Individuele tentamenbespreking Financial Auditing

REPACC biedt de mogelijkheid om met een docent de gemaakte tentamenvraagstukken Financial Auditing individueel te bespreken.

Training mondeling Advanced Auditing (AA accountant), Financial Auditing en Externe verslaggeving

Ter voorbereiding op de mondelinge examens van onder andere Advanced Auditing (AA accountant), ook wel aa cursus genoemd. Training op de mondelinge tentamens kan individueel of in kleine groepen van twee of drie personen. Informeer naar de mogelijkheden.

Praktijkscriptiebegeleiding

REPACC begeleidt studenten bij het schrijven van de praktijkscriptie ter afronding van de praktijkopleiding. Alle begeleiders zijn geaccrediteerd en zijn als zodanig officieel benoemd door het Stagebureau NBA.
De REPACC begeleiders hebben een grote deskundigheid en hebben een brede praktijkervaring in verschillende segmenten van de markt. Toewijzing van een scriptie aan een begeleider wordt dan ook bepaald op grond van het gekozen onderwerp. Daarnaast hebben alle begeleiders een ruime ervaring in de begeleiding van praktijkscripties.

Voor alle bovengenoemde diensten informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met ons secretariaat:

Margreet van Es – Heinen
Tel. 0314 – 36 98 20
Mail.: repacc@repacc.nl