Verdiep je opleiding tot register accountant bij REPACC

Kiezen voor het REPACC. Maar is REPACC wel een verantwoorde keuze voor een student register accountant? Wij vinden van wel en leggen u dat graag uit.

Wereldbol EconomieDe wereld van accountancy is aan het veranderen. Dagelijks lees je in toonaangevende dagbladen artikelen over accountants. Veelal wordt hierbij de vraag gesteld of de accountant hierover had moeten rapporteren. Is de accountant wel de vertrouwensman van het maatschappelijk verkeer?

Door nieuwe technieken, social media, flexibel werken en het aanbod van nieuwe automatiseringprocessen veranderen traditionele zaken. Afdelingsgrenzen vervagen en bedrijfsprocessen veranderen. De luiken van talrijke organisaties worden opengezet. We gaan Europa in, we gaan de wereld in. We worden steeds internationaler.

Register accountant speelt belangrijke rol

Binnen deze wereld speelt de accountant een belangrijke rol. Een wereld waarin ethische vraagstukken, steeds verdergaande regelgeving en toezichthouders een steeds belangrijker plaats gaan innemen.

Maar veranderingen geven ook uitdagingen en kansen. Hier speelt het REPACC op in. Door repetiecolleges te geven die inspelen op de veranderende omgeving van de accountant.

Moderne auditing vraagstukken vraagt oefening, maar ook inzicht. Hierbij kunnen wij u helpen. Door gezamelijke doelen op te stellen welke afleiden van uw vraag kunnen we samen naar een succesvol resultaat werken.

Een volledig op maat gemaakte cursus op basis van de gewenste vraag, persoonlijke aandacht en de beschikking van voldoende tijd voor feedback maakt REPACC uniek.
Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat u het beste af  bent bij REPACC.